VITALITEITSCOACH - Jo Ann
11
page-template-default,page,page-id-11,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

VITALITEITSCOACH

IMG_1102-2

Gedurende mijn studie naar voeding en gezondheid heb ik geconcludeerd dat de Westerse wijze van kijken naar voeding onvolledig was. Persoonlijk had ik niets met calorieën tellen en de steeds verschillende voedingshypes die voorbij kwamen. Na het volgen van de opleiding Ayurvedische voedingsleer aan de Acadamy of Ayurvedic Studies viel alles op zijn plaats. Inmiddels heb ik een zelf een prachtige moestuin en begeleid ik mensen naar een gezonder leven.
Regelmatig volg ik workshops en lezingen om mij te blijven ontwikkelen. En ik ben aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches)

Hoe is je huidige gezondheid (Vikriti)?

Ik start met het maken van een gezondheidsscan. Naast onder andere een pols- en tongdiagnose worden de eventuele klachten vastgesteld. De gezondheidsscan neemt ook aspecten in ogenschouw als dagritmes, werk – en thuisomgeving, klimaat, leeftijd, seizoenen en mentale- en emotionele factoren.

In een consult wordt er  aandacht besteed aan factoren die te maken hebben met je levensstijl: werk, relatie, gezin, vrienden, dagelijkse routine, omgang met emoties, persoonlijke overtuigingen, (het niet hebben van) rustmomenten, liefhebberijen en beweging. Samen kijken wij naar wat voor jou een optimaal evenwicht is, zodat jij je goed voelt, met keuzes die bij jou passen en je in balans brengen.

IMG_1810
IMG_1074-2

Ik kan je helpen met:

  • Advies passend bij jouw constitutie
  • Een voedings- en leef advies waardoor je je energieker en vitter voelt
  • Een voedings- en leef advies afgestemd op jouw klachten
  • Een voedings- en leef advies om af te vallen

Ayurveda

Ik werk in de basis volgens de principes en grondslagen van de traditionele Ayurvedische Geneeskunde. De Ayurveda gaat niet uit van beperkingen zoals het uitsluiten van bepaalde voeding. De kracht van mijn werkwijze is het toepassen van deze oude geneeswijze op de huidige gezondheidsproblemen. Belangrijk hierbij is het uitgangspunt dat elk individu anders is en daarom een ander leef- en eetpatroon heeft. Als je leeft naar jouw eigen individuele constitutie voorkom je ziektes en word je gezond oud.

IMG_1854