COACH - Jo Ann
13
page-template-default,page,page-id-13,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

COACH

IMG_0928

Coachen ging bij mij altijd heel natuurlijk, bij vrienden, familie en beroepsmatig. In mijn werk als business consultant heb ik vooral genoten van de opdrachten waar ik het beste in de medewerkers naar boven kon halen.

 

Mijn aanpak is liefdevol en tegelijkertijd schuw ik de confrontatie niet.

Wat wil je bereiken?

Het startpunt van jouw coachtraject is een hulpvraag. Deze hoef je nog niet duidelijk te kunnen omschrijven. Een ontevreden gevoel, een frustratie of een situatie die je wilt onderzoeken is al voldoende.

Coaching is een begeleidingsvorm waarbij wij samen aan een vooraf omschreven persoonlijk doel werken.

IMG_0896
IMG_0956

Ik kan je helpen met:

  • Je wilt meer uit je (werkende) leven halen
  • Je wilt je persoonlijk leiderschap (verder) ontwikkelen
  • Je wilt inzicht krijgen in je gedachten en gedragspatronen die jou belemmeren te doen/te bereiken wat je eigenlijk wilt doen/bereiken en leren effectiever te communiceren en handelen
  • Je zoekt de balans tussen je ambities in werk en privé.
  • Je wilt je fitter voelen

Mijn rol is om vragen te stellen, je te spiegelen, je te prikkelen en je uit te dagen waardoor jij zelf met de oplossingen komt om jouw persoonlijk doel te bereiken. Mijn benadering is gebaseerd op een holistisch perspectief. Dat betekent aandacht voor zowel jouw gedrag en overtuigingen, jouw fysieke gesteldheid alsook jouw emoties en spirituele thema’s.